Menu Close

A SZTORI (2023. okt. 8 – 22.)

Az egri Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár az Informatikai és Könyvtári Szövetség és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával meghirdeti A Sztori elnevezésű országos online olvasásnépszerűsítő csapatjátékát határon innen és túl.

  • Junior korosztály (10 – 14 évesek)
  • Tini korosztály ( 14- 19 évesek)
  • Fiatal felnőttek ( 19-35 évesek)
  • Család kategória ( minimum 1 felnőtt, 1 gyermek)
  • Felnőtt korosztály ( 35 éves kortól)

A jelentkező csapatok minimum 2, maximum 5 fővel jelentkezhetnek a játékra, akik egy válogatott olvasmány listából, a Könyvválasztóból választhatják ki azokat a történeteket amelyekhez könyvajánlót írnak, illetve egy-egy kreatív feladat elkészítése is a játék része.
Az elmúlt évek legizgalmasabb kreatív feladatai közé tartozott a könyvtrailer készítés, borító újratervezés, könyves térképrajzolás, montázskészítés, vagy akár a csapatok saját magukat is beleírhatták választott könyvükbe.
A fordulók között Kis Könyves Kalandozásokban is részt vesznek a játékosok, illetve a Grátisz játékban extra pontokért folyik a küzdelem.

A kihívás végén a különböző kategóriák nyerteseit értékes könyvcsomagokkal jutalmazzuk, illetve a legjobb kreatív feladatot és könyvajánlót elkészítő csapatok különdíjban részesülnek, amely jutalmak a 2024 áprilisában tartandó ünnepi Záró Ceremónián kerülnek átadásra az egri Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtárban.

Legyetek részesei a történetnek! A Sztori Ti vagytok!

A játék részleteiről itt kaptok információt: http://www.asztori.hu/